Waarom BioTop Consultancy

Redenen om ons in te schakelen voor uw subsidieaanvragen

 

Jarenlange ervaring en een hoge slagingskans
Sinds 1995 hebben wij ervaring in het aanvragen van nationale subsidies. In 1998 schreven wij onze eerste, en gehonoreerde, Europese subsidieaanvraag (KP4). Sindsdien zijn wij bij vele Europese subsidieaanvragen betrokken geweest. Ook voor Horizon 2020 hebben we inmiddels diverse succesvolle aanvragen geschreven, o.a. binnen de onderdelen Societal Challenges, Innovation in SMEs en Spreading excellence and widening participation. 


Strategisch partnerschap
Vanzelfsprekend kunt u ons inschakelen voor een individuele subsidieaanvraag, maar onze voorkeur gaat uit naar een langdurige samenwerking. Als wij op de hoogte zijn van uw projecten, kunnen wij u pro-actief wijzen op actuele subsidiemogelijkheden. Op deze wijze maakt u optimaal gebruik van de beschikbare subsidiebronnen.


Subsidieregelingen buiten de gebaande paden
Wij beperken ons niet tot de bekende regelingen, maar hebben ook ruime ervaring met (inter)nationale subsidieregelingen die u misschien niet kent, maar waarvoor u mogelijk wel in aanmerking komt. Met onze brede subsidiekennis vergroot u uw kansen op subsidie voor uw onderzoek.


Valorisatie, governance structuur en business cases
Ook al bent u uitstekend in staat om uw onderzoek helder te verwoorden, u heeft misschien minder ervaring met het schrijven van de niet-inhoudelijke hoofdstukken van een subsidieaanvraag. Toch tellen deze hoofdstukken vaak even zwaar mee in de beoordeling. Wij kunnen deze onderdelen van de aanvraag voor onze rekening nemen.


Ook de wetenschappelijke hoofdstukken
Natuurlijk zijn wij in uw onderzoeksgebied niet de specialisten, maar als ex-wetenschappers met jarenlange onderzoekservaring én als subsidieadviseurs die al vele innovatieve projecten langs hebben zien komen, kunnen wij ook meeschrijven aan de wetenschappelijke hoofdstukken van uw subsidieaanvraag. Dit bespaart u veel tijd.


Samenwerkingspartners zoeken
Als u samenwerkingspartners zoekt kunnen wij u daarbij helpen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van bedrijven, universiteiten en intermediaire organisaties in binnen- en buitenland.