• "BioTop weet precies hoe een projectaanvraag beoordeeld wordt, welke informatie nodig is en hoe dit geformuleerd moet worden"

  Dr. Reinskje Talhout, RIVM

 • “Working with BioTop is a pleasure. Their expertise, commitment and feedback were invaluable in writing our H2020 SME proposal and to get it accepted.”

  Dr. Robert-Jan Lamers, Abundz BV

 • "BioTop Consultancy heeft uitzonderlijk goed werk geleverd bij het schrijven van de succesvolle aanvraag voor het Innovatiekrediet”

  Drs. Nutte van Belzen, CC Diagnostics BV

 • "Al vanaf 2001 verzorgt BioTop Consultancy mijn subsidieaanvragen.
  En met succes."

  Dr. H.W. Reesink, Afd. Gastro-enterologie en Hepatologie, AMC

 • "Ons EU-project:
  zonder Coos was het niet gelukt."

  Prof. Vincent Everts, Academic Centre for Dentistry Amsterdam (ACTA)

Subsidieverwerving
Al vanaf 1995 ondersteunen wij, met succes, bedrijven, universiteiten en instellingen bij het verwerven van subsidies voor onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten. U kunt bij BioTop Consultancy terecht voor het identificeren van subsidiemogelijkheden en het opstellen en coördineren van de subsidieaanvragen.

Wetenschappelijk schrijven en wetenschapscommunicatie
BioTop Consultancy zet wetenschappelijke stukken om in goed gestructureerde en heldere academische teksten. Voor onderzoekers en bedrijven die een breed publiek willen informeren schrijven wij onder andere nieuwsbrieven, achtergrondartikelen, brochures en websiteteksten in begrijpelijke en aansprekende taal zonder vakjargon.

Helder taalgebruik, gecombineerd met een life sciences achtergrond en een analytische blik, dat is de kracht van BioTop Consultancy. Hiermee zijn wij succesvol in het verwerven van subsidies voor projecten in de sectoren life sciences, zorg, agro en food. Met deze sterke combinatie zijn wij ook in staat om zowel voor academici als voor een breed lezerspubliek goed leesbare, aantrekkelijke teksten te schrijven over wetenschap.

Lees verder